--4--ï»ż NE CONTINUAM TRADITIA SERVICIILOR DE CAZARE - ADMINISTRARE CAZARE CANTINE - CAZARE MUNCITORI BUCURESTI S.A.



marti, 07 Mai 2024 · 20:54            Cosul de cumparaturi  ·  Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
ADMINISTRARE CAZARE CANTINE - CAZARE MUNCITORI BUCURESTI S.A.

Categorii
 CAZARE (3)

Despre noi
Ne continuam traditia serviciilor de cazare
Si in prezent continuam pe aceeasi linie cu traditie in cazarea muncitorilor, prin intermediul caminelor noastre puse la dispozitia echipelor de muncitori, si aflate in Complexul de Cazare muncitori "Pajura" (str. Pajurei 6, sector 1), Complexul de Cazare muncitori "Vitan" (Bd. Energeticienilor 9-11, sector 3), Complexul de Cazare muncitori "Berceni" (str. Tudor Gociu 24A/B, 26A sector 4) si Complexul de Cazare muncitori "Militari" (Bd. Preciziei 15, sector 6), oferind in plus si studentilor alternative viabile de cazare prin intermediul Caminului Studentesc Titan (Aleea Buchetului 5, bl.C3, sector 3), camin pus la dispozitie prin intermediul "Programului de Cazare Alternativa pentru Studenti", program desfasurat in parteneriat cu Universitatea Bucuresti si sprijinit de catre A.N.O.S.R.

  In prezent, activitatea companiei noastre se desfasoară pe două direcții principale de cazare: cazarea muncitorilor in Bucuresti și cazarea studenților in Bucuresti

Astfel, ne putem considera contributori la sustinerea fortei de munca, care permanent modeleaza Bucurestiul, si in plus, putem spune ca noi contribuim chiar si la dezvoltarea Romaniei, prin sustinerea studentilor, pe care-i sprijinim constant oferindu-le locuri de cazare si spatii locative, pe toata durata studiilor (chiar si dupa finalizarea acestora) desfasurate in Bucuresti.



Despre noi
Ne continuam traditia serviciilor de cazare
Servicii de cazare inca din 1959

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


CONTACT ADMINISTRARE CAZARE CANTINE - CAZARE MUNCITORI BUCURESTI S.A.
 arata tel
     arata mobil
ABONARE     MOBIL

powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X